Home Hengsten Paarden Pony's Te koop pensionstalling Nieuws Stallen Stalcrew Fotoboek Contact
Stal Bolderman
Sportweg 3 | 3921 DP  Elst (Utr.)
Tel. 06-47 05 11 99

info@stalbolderman.nl
    Bolderman's Valentino Nederlands kampioen 5 jarige dressuurpony's !!! 20 - 08 - 2012
Bolderman's Valentino Nederlands kampioen 5 jarige dressuurpony's !!! Een top weekend was het voor Bolderman's Valentino en Laurens Bolderman, op vrijdag wisten ze utrechts kampioen te worden in de klasse M1, En op zaterdag overtuigend naar de zege in de finale van de divoza cup met maar liefst 93,5 punten!!

Laurens en valentino lieten op de utrechts kampioenschappen een geweldige proef zien die werd dan ook beloond met het kampioenschap en afvaardeging naar de hippiade! Op zaterdag was het weer genieten van deze toppony op het KNHS Divoza kampioenschap, Laurens reed valentino goed voor wat een voorlopige 1e plaats betekende, De beste 5  mochten in de middag de finale rijden waarbij de pony's werden getest door gastruiters,
Anne Meulendijks en Michelle van Lanen waren toegewezen aan Valentino, Valentino liet zich super zien onder de gastruiters en kreeg dan ook van beide maar liefst een 10!


Er was nog meer succes dit weekend voor Stal Bolderman, Renee Leenders reed met onze geweldige schimmel merrie Zisorette naar een 3e plaats, ook Renee zal deelnemen aan de hippiade!

 

<< Terug
Design & realisatie: Van Suilichem Communicatie BV